ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ БАГАТОКВАРТИРНОГО ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ№ 21 КОРПУС 5

ШАНОВНІ СПІВВЛАСНИКИ БАГАТОКВАРТИРНОГО ЖИТЛОВОГО БУДИНКУ

№ 21 КОРПУС 5 ПО ВУЛИЦІ ЛОБАНОВСЬКОГО ВАЛЕРІЯ В СЕЛІ ЧАЙКИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Керуючись п. 21 Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії, затверджених постановою Кабінету Міністрів України № 830 від 21 серпня 2019 року ТОВ «УК «ЗАРАЗ-5» повідомляємо наступне.

Під час зняття показань з вузла комерційного обліку теплової енергії (загальнобудинкового лічильника) у будинку №  21 корпус 5 по вул. Лобановського Валерія в с. Чайки Бучанського району Київської області, було виявлено його несправність у вигляді некоректної роботи витратоміра.

У зв’язку з чим Товариством було здійснено його демонтаж для усунення вищезазначеної несправності.

Вихід з ладу вузла комерційного обліку теплової енергії несе за собою наступні наслідки.

Відповідно до п. 3 Розділу ХІ Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, затвердженої наказом Мінрегіону № 315 від 22 листопада 2018 р. (надалі — Методика розподілу), що кореспондується зі змістом п. 14 Індивідуального Договору приєднання № 21/6-Б про надання послуги з постачання теплової енергії від 01 жовтня 2021 року (надалі – Договір) початок періоду виходу з ладу вузла комерційного обліку визначається з дати, що настає за днем останнього періодичного огляду вузла комерційного обліку.

Кінцем періоду відсутності вузла комерційного обліку у зв’язку з його ремонтом, проведенням повірки засобу вимірювальної техніки, який є складовою частиною вузла обліку, є день прийняття на абонентський облік.

Таким чином, керуючись п. 16 Договору і п. 3 розділу ХІ Методики розподілу датою початку періоду відсутності вузла комерційного обліку у будинку № 21 корпус 5 по вул. Лобановського Валерія в с. Чайки Бучанського району Київської області вважається 13.11.2023 року, а кінцем періоду – дата встановлення відремонтованого вузла комерційного обліку з одночасним прийняттям на абонентський облік.

Тому, керуючись п. 4 Розділу ХІ Методики розподілу за період непрацездатності/відсутності вузла комерційного обліку теплової енергії внаслідок виходу його з ладу, загальний обсяг теплової енергії, спожитої у будинку № 21 корпус 5 по вул. Лобановського Валерія в с. Чайки Бучанського району Київської області буде визначатися для кожного розрахункового періоду, виходячи із середнього загального обсягу, спожитого у попередній опалювальний період.