ШАНОВНІ СПІВВЛАСНИКИ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ №№ 30-А, 30-Б, 30-В, по вул. Лобановського Валерія, що на території села Чайки Бучанського району Київської області!

Доводимо до відома усіх споживачів будинків №№ 30-А, 30-Б, 30-В, по вул. Лобановського Валерія, що на території села Чайки Бучанського району Київської області (надалі – будинки) та інших зацікавлених осіб, що у зв’язку з відключенням електричної енергії та відсутності власників приміщень до 50% по кожному стояку, неможливо забезпечити теплопостачання від дахової котельні.

Підключення тимчасово до мереж котельні потужністю 25 Гкал, що розташована за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, с. Чайки, вул. Лобановського Валерія, 4, потребує значних витрат на прокладку тепломереж до будинку № 30, через які можливо надати теплоносій з розміщенням прибору обліку послуги на вході в будинок та у разі заключення споживачами тимчасового Договору, що буде діяти до заселення будинку не менше ніж на 50% по кожному стояку та відновленням постійного постачання електричної енергії на котельні, або встановленням альтернативного джерела електричної енергії – генератора потужністю до 25 кВт/год з подальшим його обслуговуванням та забезпеченням недохідним обсягом паливно-мастильних матеріалів співвласниками будинків.

Безпосередня подача теплової енергії в квартири та нежитлові приміщення будинків буде розпочата після укладення договорів на підключення від магістральних мереж для тимчасового надання послуги з постачання теплової енергії.

Просимо укласти договори, після чого прийняти тепло до свого будинку.

Окремо звертаємо увагу, що Рішенням Виконавчого комітету Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області № 361 від 29 вересня 2022 року, у відповідності до роз’яснення Міністерства розвитку громад та територій України, № 7/10.2/8416-22 від 25.08.2022, відповідно до вимог пункту 1 постанови КМУ від 29.04. 2022 № 502, та статті 1 закону № 2479, теплопостачаючою компанією – ТОВ «УК «ЗАРАЗ-5» в опалювальному періоді 2022/2023 років, застосовуватимуться тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії, на рівні тарифів, що застосовувалися до споживачів станом на 24.02.2022, а саме:

  • для споживачів/населення житлових будинків, розташованих по вулиці Лобановського Валерія в селі Чайки Бучанського району Київської області – 2070,70 грн./1 Гкал. з ПДВ;
  • для бюджетних установ/організацій та релігійних установ/організацій на території села Чайки Бучанського району Київської області по вулиці Лобановського Валерія – 3407,40 грн./1 Гкал. з ПДВ;
  • для інших споживачів на території села Чайки Бучанського району Київської області по вулиці Лобановського Валерія – 6403,89 грн./1 Гкал. з ПДВ.

Розмір плати за абонентське обслуговування, що надається споживачам за індивідуальними договорами, з 01.10.2022 року встановлено в розмірі 34,39 грн. в місяць на одного абонента.

У зв’язку з підключенням будинків до мереж газової котельні потужністю 25 Гкал, що розташована за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, с. Чайки, вул. Лобановського Валерія, 4, до споживачів будуть застосовані наведені вище тарифи.

Додаток: проект Тимчасового індивідуального договору про надання послуги з постачання теплової енергії