Шановні співвласники багатоквартирних житлових будинків по вулиці Лобановського Валерія в селі Чайки Бучанського району Київської області!

Товариство з обмеженою відповідальністю «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ «ЗАРАЗ-5» (надалі – Товариство), здійснює господарську діяльність з виробництва та постачання теплової енергії по вул. Валерія Лобановського, в селі Чайки Бучанського району Київської області.

На даний час, у споживачів перед Товариством обліковується загальна заборгованість за спожиті послуги з теплопостачання за попередній опалювальний період 21/22 років у розмірі 8,5 мільйонів гривень.

          Зазначена заборгованість є значною та Товариство не в змозі самостійно покривати видатки за рахунок власних коштів, що призводить до накопиченню заборгованості перед контрагентами, а в результаті до погіршення надаваних послуг та ризику зриву в ЖК «ЧАЙКА» опалювального періоду 22/23 років.

          З метою недопущення порушення прав та інтересів споживачів та недопущення погіршення якості надаваних послуг, Товариство вже вкотре звертається до боржників з вимогою невідкладно погасити накопичену заборгованість та при необхідності пропонуємо боржникам укласти відповідні договори про реструктуризацію накопичених боргів з визначенням порядку, строків та обсягів погашення накопиченої заборгованості.