Шановні співвласники багатоквартирних житлових будинків по вулиці Лобановського Валерія в селі Чайки Бучанського району Київської області!

Товариство з обмеженою відповідальністю «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ «ЗАРАЗ-5» (надалі – Товариство) отримало ліцензію на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, виданої розпорядженням Київської обласної державної адміністрації № 424 від 09.07.2021 та в опалювальному періоді 2021-2022 років надавало мешканцям ЖК «ЧАЙКА» послуги з теплопостачання.

У зв’язку з необхідністю підготовки до наступного опалювального періоду 2022-2023 років виникає необхідність проведення ідентифікації споживачів та площ належних їм на праві власності приміщень.

Відповідно до п. 10 Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, затвердженої Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 22 листопада 2018 року № 315, базою для розподілу загального обсягу спожитої теплової енергії у будівлі/будинку за відсутності приладів розподільного обліку теплової енергії є опалювана площа приміщень, зазначена у договорі про надання послуги з постачання теплової енергії.

У разі, якщо відомості про опалювану площу не були надані споживачем, базою для розподілу загального обсягу спожитої теплової енергії у будівлі/будинку за відсутності приладів розподільного обліку теплової енергії є загальна площа приміщення у метрах квадратних, визначена за даними, зазначеними у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, а у разі відсутності у ньому інформації про окремі приміщення – за даними, зазначеними у документах, що посвідчують право власності на такі приміщення.

У зв’язку з наведеним вище, з метою проведення відповідного нарахування вартості послуг з теплопостачання у майбутньому опалювальному періоді 2022-2023 років, усі власники – мешканці ЖК «ЧАЙКА», мають надати до Товариства ідентифікуючі документи, а саме:

  • копію паспорту та реєстраційного номеру облікової картки платника податків;
  • копію правовстановлюючого документу на житлове та/або нежитлове приміщення (договір, витяг з ДРРП);
  • копію технічного паспорту на приміщення;
  • підписану особисто заяву-приєднання до Індивідуального договору приєднання про надання послуг з постачання теплової енергії від 01.10.2021 р., форма якої додається.

Усі копії документів мають бути посвідчені власником особистим підписом.

Звертаємо увагу усіх власників-споживачів, що у випадку не надання наведених вище документів, нарахування вартості послуг з теплопостачання у майбутньому опалювальному періоді 2022-2023 років буде здійснювались виходячи з загальної площі житлового та/або нежитлового приміщення.

Складені відповідним чином копії документів можливо подати за адресою: с. Чайки, вул. Лобановського Валерія, буд. 21 корпус 2, перший поверх, офіс 1 (відділ продажу) або у випадку неможливості особистої подачі витребуваних документів направити їх у сканованому вигляді на адресу електронної пошти Товариства: uk-zaraz5@chayka.org.ua з подальшим відправленням документів на поштову адресу Товариства: 08135, Київська обл., Бучанський р-н, с. Чайки, вул. Лобановського Валерія, буд. 23.

Проект Заяви-приєднання до індивідуального договору приєднання про надання послуг з постачання теплової енергії розміщено на сайті Товариства https://uk-zaraz5.com.ua/ та буде надісланий власникам в поштові скриньки.

Разом з цим наголошуємо, що задля забезпечення постійного та безперебійного постачання теплової енергії в майбутньому опалювальному періоді, необхідно сумлінне та повне дотримання споживачами обов’язку, щодо оплати спожитих послуг теплопостачання та сплати боргів за попередні опалювальні періоди у повному обсязі!

Заява приєдн Пуб дог приєдн УКЗ-5 Чайка