Шановні співвласники багатоквартирних житлових будинків по вулиці Лобановського Валерія в селі Чайки Бучанського району Київської області!

У зв’язку із зміною в ЖК «ЧАЙКА» (Київська область, Бучанський район, село Чайки, вулиця Лобановського Валерія) теплопостачальної організації, Товариство з обмеженою відповідальністю «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ «ЗАРАЗ-5» (надалі – Товариство) отримало ліцензію на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, виданої розпорядженням Київської обласної державної адміністрації № 424 від 09.07.2021 та Рішеннями Виконавчого комітету Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області, Товариству встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання на опалювальний період 2021/2022 р.р., з якими можливо ознайомитись на сайті Товариства – https://uk-zaraz5.com.ua/ та на  сайті Борщагівськї сільської ради Бучанського району Київської області – https://brada.gov.ua/. Товариство уклало у встановленому порядку усі необхідні договори та на даний час набуло статуту теплопостачаючої організації для ЖК «ЧАЙКА».

Дії щодо зміни теплопостачальної компанії в ЖК «ЧАЙКА» були вимушеними, через неможливість попереднього теплопостачальника – ТОВ «РЕФОРМА» забезпечувати належний рівень послуг у зв’язку з накопиченням споживачами за попередні опалювальні періоди значних заборгованостей за спожиті послуги з теплопостачання, що на даний час складає більше 9 млн. грн. та застосування зі сторони ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ до попереднього постачальника санкцій за надуманими та безпідставними заявами певних споживачів. У зв’язку з такими обставинами, подальша господарська діяльність попереднього теплопостачальника була унеможливлена, ТОВ «РЕФОРМА» фактично доведено до банкрутства та виключно з метою недопущення порушень прав та інтересів мешканців ЖК, забезпечення теплопостачання в опалювальному періоді 2021/2022 р.р., забезпечення функцій теплопостачальника взяло на себе ТОВ «УК «ЗАРАЗ-5».

Обставини щодо зміни теплопостачаючої компанії в ЖК «ЧАЙКА» були неодноразово доведені до мешканців ЖК «ЧАЙКА», квитанції на оплату послуг теплопостачання виставлені з урахуванням реквізитів нового теплопостачальника, та незважаючи на це, певними мешканцями ЖК «ЧАЙКА» продовжується здійснення оплати за спожиту теплову енергію в опалювальному сезоні 2021/2022 років, на рахунок попереднього теплопостачальника – ТОВ «РЕФОРМА».

З метою забезпечення сплати споживачам послуг за спожиту теплову енергію на рахунок належної теплопостачальної організації, доводимо до відома споживачів належні для сплати послуг за теплопостачання реквізити:

ТОВ «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ «ЗАРАЗ-5»

ЄДРПОУ  43239181

Р/Р UA843806450000000260021235901

АТ «Банк ¾», МФО 380645

або

Р/Р UA903805260000026002001520338

АТ «КБ «ГЛОБУС», МФО 380526

 Додатково звертаємо увагу, що оплата боргів по теплопостачанню за попередні опалювальні сезони, має здійснюватись за реквізитами наданими Управителями будинків в виставлених споживачам квитанціях.