Шановні власники нежитлових приміщень у житлових будинках по вулиці Лобановського Валерія в селі Чайки Бучанського району Київської області!

Рішенням Виконавчого комітету Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області від 21.10.2021 за № 688, яке опубліковано на сайті органу місцевого самоврядування 26 жовтня 2021 року, Товариству з обмеженою відповідальністю «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ «ЗАРАЗ-5» (надалі – Товариство) встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання на опалювальний період 2021/2022 р.р.:

– для споживачів/населення житлових будинків, розташованих по вулиці Лобановського Валерія в селі Чайки Бучанського району Київської області – 2070,70 грн. /1 Гкал. з ПДВ;

– для бюджетних установ/організацій та релігійних установ/організацій – 3407,40 грн./1 Гкал. з ПДВ;

– для інших споживачів на території села Чайки Бучанського району Київської області по вулиці Лобановського Валерія – 4600,34  грн. /1 Гкал. з ПДВ.

У зв’язку із зміною вартості газу на листопад 2021 року для Обсягу ІІ (інші споживачі), Товариством подано до Борщівської сільської ради Бучанського району Київської області 25.10.2021 року заяву про зміну встановленого тарифу для інших споживачів на території села Чайки Бучанського району Київської області, розмір якого згідно здійсненого розрахунку на листопад 2021 року становить – 6129,21 грн./1 Гкал. з ПДВ.

 Враховуючи, що споживачі – співвласники квартир та приміщень в багатоквартирних житлових будинках в ЖК «ЧАЙКА», у відповідності до вимог ЗУ «Про житлово-комунальні послуги» не визначили виконавця послуги з теплопостачання та не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин з виконавцем комунальної послуги з теплопостачання, ТОВ «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ «ЗАРАЗ-5» відповідно до вимог п. 2 ч. 1 ст. 1 ЗУ «Про житлово-комунальні послуги», набуло статусу виконавця комунальної послуги з теплопостачання для споживачів після укладення відповідних договорів.

           Розміщені на сайті Товариства https://uk-zaraz5.com.ua/ індивідуальні договори приєднання про надання послуг з постачання теплової енергії,  вважаються укладеними з 31.10.2021.

Звертаємо увагу, що задля забезпечення надання послуг з теплопостачання, власникам нежитлових приміщень в житлових будинках (інші споживачі), необхідно укласти та подати до ТОВ «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ «ЗАРАЗ-5», заяву-приєднання до індивідуального договору приєднання про надання послуг з постачання теплової енергії, яка складена за формою що додається. Форма заяви-приєднання до індивідуальних договорів приєднання про надання послуг з постачання теплової енергії також розміщена на сайті Товариства https://uk-zaraz5.com.ua/.

Укладену заяву-приєднання можливо передати представнику Управителя будинку, або до ТОВ «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ «ЗАРАЗ-5» за адресою: 08135, Київська обл., Бучанський р-н, село Чайки, вулиця Лобановського Валерія, будинок 23, поверх перший, каб. № 4, 12 (вівторок, четвер з 14:00 год. до 16:00 год. присутній юрист), або укладену заяву направити на електронну пошту: uk-zaraz5@chayka.org.ua. Разом з заявою-приєднанням необхідно надати копію правовстановлюючого документу на об’єкт, документи підтверджуючі особу – паспорт, код для фізичних осіб та витяг з ЄДРПОУ, статут, повноваження на керівника (протокол, наказ, паспорт, код) для юридичних осіб.

Форма заяви-приєднання до індивідуальних договорів приєднання про надання послуг з постачання теплової енергії додається.

Заява приєдн Пуб дог приєдн УКЗ-5