Шановні співвласники багатоквартирного житлового будинку № 11 по вулиці Лобановського Валерія в селі Чайки Бучанського району Київської області

Законом України від 03.12.2020 № 1060-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послу»  (далі — ЗУ № 1060-IX) з 01.05.2021 до ЗУ «Про житлово-комунальні послуги» внесені зміни, у тому числі й щодо організації договірних відносин між виконавцями житлово–комунальних послуг та споживачами.

Так, відповідно до ч. 5 ст. 13 ЗУ «Про житлово-комунальні послуги», у разі якщо співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали з виконавцем комунальної послуги відповідний договір (крім послуг з постачання та розподілу природного газу і послуг з постачання та розподілу електричної енергії), з ними укладається індивідуальний договір про надання комунальної послуги, що є публічним договором приєднання.

Керуючись нормами ч. 5 ст. 13 ЗУ «Про житлово-комунальні послуги»,  ст. ст. 634, 641, 642 Цивільного Кодексу України, Товариство з обмеженою відповідальністю «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ  «ЗАРАЗ-5» публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення індивідуального договору приєднання про надання послуг з постачання теплової енергії для споживачів-власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирному житловому будинку.

Товариство з обмеженою відповідальністю «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ                  «ЗАРАЗ-5», керуючись п.5 ст.13 ЗУ «Про житлово-комунальні послуги»,  публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення індивідуального договору приєднання. Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 (тридцяти) днів з дня опублікування тексту договору на веб-сайті  Товариства з обмеженою відповідальністю «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ «ЗАРАЗ-5», співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали з виконавцем комунальної послуги відповідний договір.

У зв’язку із тим, що даний договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Договір розміщено на веб-сайті Товариства з обмеженою відповідальністю «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ  «ЗАРАЗ-5» у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до Товариства, для отримання послуг з постачання теплової енергії.

Звертаємо увагу, що іншим споживачам – власникам нежитлових приміщень у житловому багатоквартирному будинку, необхідно заповнити та подати Товариству з обмеженою відповідальністю «УПРАВЛЯЮЧА КОМПАНІЯ «ЗАРАЗ-5» заяву-приєднання до індивідуального договору про надання послуг з постачання теплової енергії, за формою, розміщеною на сайті Товариства за посиланням.

Заповнену заяву-приєднання просимо подати за адресою: 08135, Київська обл., Бучанський р-н, село Чайки, вулиця Лобановського Валерія , будинок 23, пн-пт, с 09.00 до 17.00, каб. № 12.

Інд дог приєдн КМУ 1022 КК Зар5 011021 (1)

Заява приєдн Пуб дог приєдн УКЗ-5

Рішення про встановлення тарифів від 21.10.2021

ДУ 1 до Інд дог приєдн 11-Б